Gatumat ger dig CookingTUNES

CookingTUNES svartGatumats CookingTUNES handlar om att förgylla dina stunder i köket ytterligare genom att ge dig musik att lyssna på under tiden du lagar mat. CookingTUNES handlar också om att inspirera dig att inte bara bryta ny mark i matens värld utan också inom musikens. Gatumat vill ge dig en helhetsupplevelse där maten och smaklökarna står i centrum men där även dina andra sinnen utmanas och tillfredsställs.  

I många av de recept som postas på Gatumat kommer det finnas en länk till en spellista på Spotify, med andra ord receptets CookingTUNES. Listorna kommer att vara sammansatta av intressanta personer som driver någon typ av kulturellt projekt Gatumat vill uppa. Regeln att förhålla sig till när listan sätts ihop är att den ska omfatta 10 låtar. I övrigt är spelrummet fritt. Med andra ord är listorna fyllda av musik från alla genrer och olika årtionden

CookingTUNES svartHittar du bilden till höger i ett recept då vet du att det finns CookingTUNES att avnjuta längst ner i receptet. Den första listan postas nu på söndag.

För att du ska kunna lyssna på listorna måste du ha ett aktivt konto på Spotify.

/S

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s